Her kan du kjøpe Ditt tendart Bilde

NETTSHOP

Velkommen til tendart Nettbutikk, hvor du finner både DGA (Digital Graphic Artwork) og lerret malerier fra kunstner Torbjørn Endrerud. Torbjørn har en forkjærlighet for musikk, og spesielt Beatles og ellers hele 60. og 70-talls epoken. Torbjørn skaper bilder med rette streker og sterke farger! Det kan du se her. Men du finner også fargerike bilder med rette streker i inspirerende livsstilsbilder.

Freddie Mercury var en britisk vokalist, pianist og låtskriver. I gruppa Queen var han en karismatisk vokalist, og han regnes som en av rockens store ikoner.

Kr2,000.00
View details
Quick view

En av de få gangene Beatles beveget seg langt inn i blues-landet var da de tolket Chuck Berry's I Got To Find My Baby. Fremførelsen for BBC gir grobunn for å tro at Beatles kunne blitt et bra bluesband hvis de hadde gått inn for det. John Lennon la for dagen en ekte følt innlevelse på vokal og blues-munnspill.
Låten ble innspilt 1. Juni 1963 (BBC)

Kr1,350.00
View details
Quick view

Abby Code er det første bildet fra kunstner Torbjørn Endrerud i 2021. Som seg hør og bør for en musiker med fargerike rette streker i blodet, så ble det et kjent og kjært motiv fra tendart på nyåret. Her er Abbey Code. Finnes i både maleri og DGA.

Kr7,950.00
View details
Quick view

Handlevogn

No items in cart